Tjänster

MODIFIERING

Vi kan utföra de flesta förekommande modifieringar på bil och mc fälgar såsom ändring av bultcirkel, offset, reparation av trasiga bulthål, ökning eller minskning av centrumhål mm.

Vi utför också alla typer av breddningar och smalningar på både bil och mc ...

RIKTNING

Riktning innebär att återställa en deformerad eller skev fälg till dess ursprungliga form. Detta innebär en rundhet inom toleranser av 0.3mm eller mindre vilket i vissa fall är mindre än fabriksnya fälgar.

Riktningen utförs i flera olika moment och börjar med ...

PULVERLACK

Pulverlackering innebär att färg i form av pulver läggs på fälgarna genom en speciell sprutpistol som laddar pulvret med upp till 70.000 volt beroende på fälgens material och tjocklek. Fälgen i sin tur jordas vilket gör att pulvret dras till ...

AVLACKERING

Vi använder oss av avlackeringstankar som kemiskt avlägsnar färgen istället för blästring då detta ger en överlägsen yta att lackera på samt att man inte tar bort något material överhuvudtaget.

Vätskan i våra tankar är givetvis helt miljögodkänd och har ingenting gemensamt med ...

POLERING

Fälgar med polerad kant är ofta extra utsatta för stenskott vilket gör att många får problem med oxidation under klarlacken. Även trottoarkanter kan gå hårt fram mot det mjuka aluminiumet.

Vi lagar upp kanterna, tar bort oxiden polerar och klarlackar slutligen ...